Bruk av ny smart teknologi 

Med smarte strømmålere har vi fått timemåling av strømforbruket og snart skal alle betale nettleie basert på hvor mye vi belaster nettet. Bli med på testen og dra fordel av å være blant de første som tjener på dette.
I prosjektet tar vi i bruk smart teknologi og smarte styringssystemer for å forbedre styringen av nettet. Smart teknologi gjør det mulig å styre og kontrollere enheter i huset ditt ved å redusere strømforbruket og dermed også strømregningen. 

Visualisering av forbruk

Du vil få muligheten å følge med på strømforbruket i boligen din og få økt kunnskap om effektivt strømbruk. Ved å delta i prosjektet, lærer du deg hva du bruker strøm til og hva du betaler for. Du får varsler og kan følge med på forbruket ditt på en enkel måte. Smart teknologi gir deg økt kunnskap om effelktivt strømforbruk, og hjelper deg å spare.

Styring av fleksibelt forbruk

Med smart teknologi kan du automatisk slå av og på apparater som varmtvannstanker, varmekabler og panelovner etter hvert som forbruket øker. Alt dette skjer uten at det påvirker komforten din. Smart teknologi hjelper deg å kontrollere enhetene dine selv når du er ikke hjemme. Styring av forbruket ditt blir enklere og smartere. Hva venter du på? Meld deg på!

Meld din interesse her