Lede er nettselskapet som frakter strømmen frem til over 213 000 nettkunder i Vestfold, Telemark og Svelvik i Buskerud. I tillegg til å lede strømmen frem, sørger Lede for vedlikehold og utvikling av strømnettet i takt med elektrifiseringen av samfunnet. Nettselskapet sørger for å koble deg til strømnettet slik at du får den strømmen du trenger. Lede er en del av Skagerak-konsernet som eies av Statkraft og kommunene i Grenland. Konsernets og Ledes hovedkontor ligger i Porsgrunn.

Vil du være med å bidra til sikker strømforsyning?

 

Lede er et av Norges største nettselskap og har over 207 000 kunder i Vestfold, Grenland og Hjartdal i Telemark og Svelvik i Viken. Vi ønsker å være en aktiv partner i det grønne skiftet, og jobber hver dag for å bidra til økt elektrifisering av samfunnet gjennom å utvikle fremtidens nett. Fornybar energi er fremtidens satsingsområde og energibransjen trenger ny arbeidskraft. Lede tar derfor hvert år inn nye lærlinger til energimontørfaget, de er fremtidens viktige ressurser. Til våre oppmøtesteder i Vestfold og Grenland trenger vi i år flere personer til opplæring og arbeid som:

Lærlinger
Energimontørfaget

 

Vi søker deg som er ansvarlig, selvstendig og innstilt på å jobbe hardt for å nå dine mål. Du liker praktisk arbeid og trives med å jobbe utendørs. Som lærling hos oss vil du få jobbe sammen med kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere som ønsker å gi deg en god opplæring på lag med en grønn framtid.

Vi ønsker at du:

  • Har gode resultater fra VG1 og VG2 innen elektrofaget, Elenergi og Ekom
  • Har kunnskap om og gode holdninger til HMS
  • Er strukturert, positiv og serviceinnstilt
  • Er motivert og ansvarlig, engasjert og lærevillig

 Vi tilbyr:

  • En trygg og faglig god opplæringsplass med store utviklingsmuligheter
  • Stor sjanse for fast jobb som Energimontør ved bestått fagprøve
  • Et godt lærlingemiljø på tvers av fag og selskap
  • Et godt og trivelig arbeidsmiljø preget av likeverd, mangfold og gjensidig respekt. Vi oppmuntrer hverandre til å tenke nytt, være modige og ta ansvar. Hos oss deler vi informasjon og ideer åpent med hverandre og sammen skaper vi en inspirerende arbeidsplass med god kultur og sunne verdier på lag med en grønn framtid

 

Lurer du på noe?
Kontakt Teamleder Montasje Lærling
Anne Coch Aagesen tlf: 958 20 373


Søknadsfrist: 25. februar 2024. Oppstart høsten 2024.

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig, Nyskapende og du må kunne beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser.

Vi kan bare motta elektroniske søknader.