Lede er nettselskapet som frakter strømmen frem til over 213 000 nettkunder i Vestfold, Telemark og Svelvik i Buskerud. I tillegg til å lede strømmen frem, sørger Lede for vedlikehold og utvikling av strømnettet i takt med elektrifiseringen av samfunnet. Nettselskapet sørger for å koble deg til strømnettet slik at du får den strømmen du trenger. Lede er en del av Skagerak-konsernet som eies av Statkraft og kommunene i Grenland. Konsernets og Ledes hovedkontor ligger i Porsgrunn.

Vil du være med å bidra til sikker strømforsyning?

 

Lede er et av Norges største nettselskap og har over 207 000 kunder i Vestfold, Grenland og Hjartdal i Telemark og Svelvik i Viken. Vi ønsker å være en aktiv partner i det grønne skiftet, og jobber hver dag for å bidra til økt elektrifisering av samfunnet gjennom å utvikle fremtidens nett. Fornybar energi er fremtidens satsingsområde og energibransjen trenger ny arbeidskraft. Lede tar derfor inn nye lærlinger til energimontørfaget og IT-Utviklerfaget da de er fremtidens ressurser. Området Teknologi og Innovasjon koordinerer Ledes oppgaver innenfor områdene digitalisering, IT og informasjonssikkerhet, FoU- og Innovasjonsprosjekter. Vi har tett samarbeid med selskap og fagmiljøer i hele Skagerak-konsernet. Vi søker nå:


Lærling til
IT-Utviklerfaget

 

Vi søker deg som er ansvarlig, selvstendig og innstilt på å jobbe hardt for å nå dine mål. Du er kreativ og nøyaktig og trives med å jobbe med varierte oppgaver. Som lærling hos oss vil du få jobbe sammen med kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere som ønsker å gi deg en god opplæring innen IT- utvikling på lag med en grønn framtid.

Vi ønsker at du:

  • Har gode resultatet fra VG1 og VG2 i informasjonsteknologifaget
  • Lavt fravær og gode holdninger
  • Er strukturert, positiv og serviceinnstilt
  • Er motivert, engasjert og lærevillig

Vi tilbyr:

  • En trygg og faglig god opplæringsplass med utviklingsmuligheter i et godt og trivelig arbeidsmiljø hvor du blir oppmuntret til å tenke nytt, være modig, ta ansvar og jobbe selvstendig
  • Store muligheter til fast jobb etter læretiden, selvfølgelig basert på prestasjoner underveis
  • Et godt lærlingemiljø på tvers av selskap og fag
  • Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger


Lurer du på noe?
Kontakt Avdelingsleder Stig Simonsen
tlf: 98207380

Søknadsfrist: 25. Februar 2024. Oppstart: Høst 2024. 

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig, Nyskapende og du må kunne beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser. Vi kan bare motta elektroniske søknader.