Lede er nettselskapet som sørger for å frakte strømmen frem til over 200 000 nettkunder i Vestfold, Telemark og Svelvik. I tillegg til å lede strømmen frem, sørger Lede også for å vedlikeholde og utvikle strømnettet i takt med den økende elektrifiseringen av samfunnet. Lede sørger for å koble deg til strømnettet slik at du får den strømmen du trenger. Lede er en del av Skagerak-konsernet som eies av Statkraft og kommunene i Grenland. Konsernets og Ledes hovedkontor ligger i Porsgrunn.

Vil du være med og finne de beste løsningene?

 

Lede er et av Norges største nettselskap og har over 200 000 kunder i Vestfold, Grenland og Hjartdal i Telemark og Svelvik i Viken. Vi ønsker å være en aktiv partner i det grønne skiftet, og jobber hver dag for å bidra til økt elektrifisering av samfunnet gjennom å utvikle fremtidens nett. Ved bruk av ny teknologi og innovasjon jobber våre team kontinuerlig for å bedre forstå behovene, beskrive utfordringer, utvikle og teste nye metoder og løsninger innen forsking, utvikling og digitalisering. Arbeidsoppgavene er mange og spennende, og vi ønsker å vinne digitaliseringskappløpet. Derfor:

Vi trenger flere lidenskapelige digitale hoder!

 

Er du en som brenner for å utvikle de rette løsningene på rett måte? Elsker du å eksperimentere og teste hypoteser med prototyper og brukertesting? Blir du varm om hjertet av at store datasett flyter sikkert og stabilt gjennom optimaliserte datastrømmer? Synes du selvforklarende kode og informasjonsmodeller er viktige komponenter i hverdagen? Og vil du i tillegg være på lag med en grønn framtid? Da har vi kanskje en jobb til deg!

I Lede får vi jobbe med utviklingen av et bærekraftig strømnett som gjøre elektrifisering og det grønne skiftet mulig. Hos oss jobber vi med digitale produkter og vi pleier å være først ute med ny teknologi og nye måter å jobbe. Målet er alltid å finne den beste løsningen på et behov.

Å jobbe i Lede er trygt, og det gjør at vi kan tørre å ta noen sjanser, teste ut og lære underveis. Vi er også del av et selskap der det finnes noen etablerte sannheter som vi iblant må utfordre. Det betyr at vi må være nysgjerrige og utforskende når vi setter oss inn i hverdagen til våre kollegaer og kunder, men også modige når vi skal utfordre både oppover og nedover i jakten på de gode løsningene.

Vi har bygget nett i 100 år men akkurat nå er det så mange ting som endrer seg at hele vår bransje må skifte gir. Siden vi er det ledende nettselskapet i Norge på digital utvikling betyr det at vi også får lov til å være med å forme digital samhandling for strømnettet i hele Norge. Vi får være med på å utforme fremtiden strømnett, og vi er store nok til at vi kan ha skikkelige ambisjoner, men ikke større enn at hver enkelt som jobber hos oss kan utgjøre en forskjell.

Vi har i dag flere digitale produktteam som er tverrfaglige og jobber målstyrt og autonomt, med tett kontakt med kunder og brukere. Det er disse teamene vi nå vil styrke, og til det trenger vi noen som har erfaring med digital produktutvikling. Vi streber etter å bruke de beste verktøyene til jobben, og sammen med teamet vil du finne ut hva som passer best.

Du liker kanskje å jobbe med raske leveranser og bli målt på verdien som teamet ditt skaper. Det betyr at du liker å tenke taktisk og operasjonelt i design av løsninger, ofte med prototyper som du tåler å kaste, mens du lærer av data du samler inn, mot målet om å bygge og optimalisere digitale produkter. Noen ganger lager teamet løsninger helt selv, andre ganger utnytter vi muligheter i noe av det vi allerede har. Vi er pragmatiske, og det er du også!

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en arbeidsplass som legger vekt på god balanse mellom fritid og kode-bobla på jobb. Vi holder til i hyggelige lokaler i Porsgrunn og Tønsberg, inkludert kort vei til et ungt miljø med både utdanningsinstitusjoner og kulturtilbud rett utenfor døra, og med mulighet til å kjøpe enebolig for prisen av en leilighet i Oslo. Kan det bli bedre?

Hvis dette høres ut som noe for deg, så ta kontakt med oss eller stikk innom oss for en kaffe hos vår egen barista!

Lede forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser.