Lede er nettselskapet som sørger for å frakte strømmen frem til over 200 000 nettkunder i Vestfold, Telemark og Svelvik. I tillegg til å lede strømmen frem, sørger Lede også for å vedlikeholde og utvikle strømnettet i takt med den økende elektrifiseringen av samfunnet. Lede sørger for å koble deg til strømnettet slik at du får den strømmen du trenger. Lede er en del av Skagerak-konsernet som eies av Statkraft og kommunene i Grenland. Konsernets og Ledes hovedkontor ligger i Porsgrunn.

Vi søker tre dyktige utviklere til våre digitale produktteam!

 

I Lede får vi jobbe med utviklingen av et bærekraftig strømnett som gjør elektrifisering og det grønne skiftet mulig. Hos oss jobber vi med både interne og eksterne digitale produkter, og vi pleier å være først ute med ny teknologi og nye måter å jobbe på. Målet er alltid å finne den beste løsningen på et problem!

Å jobbe i Lede er trygt og godt, og det gjør at vi kan og bør tørre å ta noen sjanser, teste ut og lære underveis. Men vi er også del av et selskap der det finnes noen etablerte sannheter som vi iblant må utfordre. Det betyr at vi må være nysgjerrige og utforskende når vi setter oss inn i hverdagen til våre kollegaer og kunder, men også modige når vi skal utfordre både oppover og nedover i jakten på de gode løsningene.

Vi har i dag fire digitale produktteam som lager produkter for våre kunder, for «flygelederne» som styrer nettet fra driftssentralen, for heltene som reparerer strømlinjene i snø, vind og trær som faller samt alle som jobber for at nettet også er klart for elektrifisering i fremtiden. Teamene er tverrfaglige og jobber målstyrt og autonomt med tett kontakt med kunder og brukere. Det er disse teamene vi nå vil styrke, og til det trenger vi noen som har erfaring med utvikling, gjerne fra backend og utvikling av tjenester i Microsoft Azure
Vi har sett for oss noen som brenner for det å utvikle de rette løsningene på rett måte.

Det er bra om du har utdanning på bachelor- eller masternivå innenfor IT/Informatikk, men erfaring kan også kompensere for manglende formell utdanning. Vi streber etter å bruke de beste verktøyene til jobben, og sammen med teamet vil du finne ut hva som passer best.
Du har antagelig jobbet med:

  • C#
  • .NET
  • Database (SQL /noSQL)
  • API-er

Og, det er supert om du også kjenner f.eks. Python, JavaScript eller andre programmeringsspråk.

Du må like å jobbe med kort tidshorisont og å bli målt på verdien som teamet ditt skaper. Det betyr at du må kunne tenke taktisk og operasjonelt i design av løsninger, ofte med prototyper som du tåler å kaste, mens du lærer av data du samler inn, mot målet om å bygge MVP-er, produktifisere og optimalisere. Noen ganger lager teamet løsninger helt selv, andre ganger utnytter vi muligheter i noe av det vi allerede har. Vi er pragmatiske, og det er du også!

Vi som jobber i Lede, får være med på å utforme fremtidens strømnett. Vår bransje er midt i store endringer, og vi er store nok til at vi kan ha skikkelige ambisjoner, men ikke større enn at hver enkelt som jobber hos oss kan utgjøre en forskjell

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en arbeidsplass som legger vekt på god balanse mellom fritid og kode-bobla på jobb. Vi holder til i hyggelige lokaler i Porsgrunn og Tønsberg inkludert kort vei til et ungt miljø med både utdanningsinstitusjoner og kulturtilbud rett utenfor døra og med mulighet til å kjøpe enebolig for prisen av en leilighet i byen. Kan det bli bedre?

Om du liker det du ser over, tror vi du vil trives hos oss, og vi gleder oss til å høre fra deg!

Innkomne søknader vil bli behandlet fortløpende.

For mer informasjon om stillingen kontakt Skagerak Consulting ved våre rådgivere Geir Nordvold, tlf. 938 28 100 eller Erik Aasmundtveit tlf. 414 31 938. Du kan også snakke med avdelingsleder FoU og Digitalisering i Lede AS, Stig Simonsen, tlf. 982 07 380

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig, Nyskapende og du må kunne beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser. Vi kan bare motta elektroniske søknader.

For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.